Consulatio

O nama

Consulatio – rastimo zajedno

Consulatio Grupa je računovodstvena i savjetodavna tvrtka s međunarodnim i lokalnim iskustvom stečenim u višegodišnjim aktivnostima. Naše usluge savjetovanja tvrtkama pomažu u njihovoj usklađenosti sa zakonom, a usluge vrhunske kvalitete doprinose rastu vrijednosti klijenta, pomažući im u razvoju, u skladu s potrebama i tržišnim uvjetima.

Praćenjem trendova koji utječu na poslovanje naših klijenata, tumačenjem ovih trendova, ali i pronalaskom cjelovitih rješenja s ciljem poboljšanja poslovnih rezultata, doprinosimo rastu vrijednosti i konkurentske prednosti naših klijenata.

Poslovna etika Consulatio Grupe promiče poštenje, vrhunsku vrijednost za klijente te uvažavanje suradnika, djelujući u okružju koje potiče kontinuirano razvijanje, nudeći nove poslovne izazove i rješenja, a upravo zbog toga ponosno nosimo titulu tvrtke koja je prva u Hrvatskoj svojim klijentima omogućila potpunu administrativnu digitalizaciju i pristup informacijama u stvarnom vremenu.

Osnovni podaci

Consulatio Grupa osnovana je 2011. godine s ambicijom da na tržište Republike Hrvatske donese novi pristup pružanju profesionalnih usluga, primjenjujući najnovije tehnologije i sve dostupne profesionalne prakse financijsko-računovodstvene struke. Consulatio aktivno radi na pronalaženju optimalnog pristupa pružanju usluga računovodstva, revizije i financijskog savjetovanja, s naglaskom na online poslovanje, te potpunu transparentnost prilikom obrade dokumentacije i pripreme svih zakonski propisanih izvještaja, kao i internih izvještaja prema potrebama klijenata. S ponosom možemo reći da smo danas jedina tvrtka u Hrvatskoj koja je pružanje outsource računovodstvenih usluga, usluga revizije i financijskog savjetovanja dovela na razinu potpunog online poslovanja s evidentiranjem poslovnih promjena bez vremenske odgode, uz potpuni pristup dokumentaciji na način da klijent nema osjećaj da se radi o vanjskim suradnicima, već njegovom vlastitom timu u dislociranom prostoru.

Consulatio ovakvim pristupom pružanju usluga svojim klijentima omogućava:

  • sigurnost u pravovremeno izvršene zadatke
  • 24/7 pristup poslovanju društva kroz svu obrađenu dokumentaciju na jednom mjestu u stvarnom vremenu
  • sigurnost u točnost obrađenih podataka zahvaljujući brojnim kontrolnim procesima od zaprimanja dokumentacije do konačne obrade

Great things in business are never done by one person.
They’re done by a team of people – Steve Jobs