Consulatio
 

Računovodstvo

Računovodstvo

Sigurne i praktične metode.

Outsourcingom računovodstvenih usluga Consulatio Savjetovanju dobijate partnera koji će podržavati vaš rast.

Dok ste vi usredotočeni na razvoj poslovanja, prepustite obradu, prikaz i arhivu poslovnih knjiga u rukama stručnjaka, čiji je rad u skladu sa računovodstvenim načelima i sukladnim računovodstvenim standardima.

Profesionalnom obradom podataka i isporukom aktualnih informacija u pravovremenim rokovima omogućavamo vam minimiziranje financijskih i pravnih rizika. Pružamo vam mogućnost da vaše financijsko i poslovno odlučivanje bude pravovremeno.

Osigurajte i olakšajte poslovanje sa Consulatio Savjetovanjem.

Računovodstvo
- detaljnije o uslugama -
 

Savjetovanje

Savjetovanje

Nudimo vam veliki raspon poslovnih, korporativnih i financijskih usluga, usluge računovodstvenog i poreznog savjetovanja, interne revizije i financijske dubinske analize.

Na usluzi smo klijentima od samog početka poslovanja, pa do likvidacije.

Kupcima ili drugim relevantnim stranama pomažemo u provedbi cjelovitog ili ograničenog dubinskog snimanja namijenjenog otkrivanju kritičnih elemenata transakcije.

Poboljšanje kvalitete i učinkovitosti internih procesa, primarno savjetovanjem i pružanjem podrške u razvijanju metodologija interne revizije te upravljanja rizicima.

Izrada ili pomoć pri izradi godišnjih financijskih izvještaja.

Savjetovanje
- detaljnije o uslugama -
 

Studije, projekti, simulacije

Studije, projekti, simulacije

Imati točne i pravovremene informacije koje podržavaju donošenje poslovnih odluka je veoma bitno za uspješnost organizacije.

Za bilo kakvo financijsko planiranje bitno je prvotno izraditi detaljan financijski model.
Za pokretanje poslovanja i novih projekata bitan je kvalitetno izrađen poslovni plan.
Uspješna prijava za EU fondove i ostale poticaje uvelike ovisi o projektnoj ideji, precizno izrađenoj dokumentaciji i dobroj implementaciji.

Tvrtka Consulatio Savjetovanje može vam pomoći u svim aspektima planiranja, projektiranja i simulacija.

Naš tim stručnjaka pomoći će vam u usmjeravanju poslovanja te će za vas izraditi financijske modele i simulacije projekta, studije o transfernim cijenama, studije isplativosti te poslovne planove.

Studije, projekti, simulacije
- detaljnije o uslugama -